Салат м’ясний зі свіжими огірками

Варену яловичину, зварені круто яйця, обчищені огірки нарізують скибочками, цибулю шаткують. Підготовлені продукти перемішують, поливають соусом майонез.

На 1000 г салату:
яловичина (боковий і зовнішній куски тазостегнової частини) — 439(323/200)г,

огірки свіжі – 250(200) г,

яйця — 5,25 шт.(210г),

цибуля зелена – 250(200) г,

соус майонез – 200 г.

 

З http://cookbook.in.ua

Салат м’ясний зі свіжими огірками: 1 комментарий

  1. Катя, рад видеть Вас в наших рядах — любителей смачно приготовить и вкусно покушать!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *